Вівторок, 19.03.2024, 04:37
На землі
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи потрібно відкривати ринок землі
Всього відповідей: 21
Форма входу
Статистика
 
Головна » 2011 » Липень » 11

Розмов про продаж землі дедалі більшає. Все через те, що у другому кварталі 2011 року планується прийняття у першому читанні закону «Про ринок земель», і в цілому його планують, затвердити в третьому кварталі цього року.

Проект закону про ринок земель було подано до Верховної Ради України ще в 2008 році. Однак тоді його відхилили. В лютому цього року його знову включили до порядку денного. І знову відхилили. Але і мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення продовжити до 2015 року Верховна Рада не захотіла. Схоже, комусь дуже кортить продати свій земельний пай. Чи купити?..

Ще в березні цього року було оприлюднено прогноз заступника голови Державного агентства земельних ресурсів Миколи Калюжного про те, що продаж землі можливий не раніше 1 січня 2013 року. Він це пояснював тим, що для зняття мораторію на продаж землі потрібно ще ухвалити ряд законів, серед яких найважливішими є «Про ринок земель» та «Про Державний земельний кадастр».

Буквально на днях, а саме 7 липня, Верховна Рада України вже прийняла закон «Про державний земельний кадастр». А, слухаючи обіцянки про швидке прийняття закону «Про ринок земель», напрошує ... Читати далі »

Просмотров: 1146 | Добавил: nazemli | Дата: 11.07.2011

На землі © 2024
Пошук
Хмаринка
законодавство аграрний сектор крупнотоварне виробництво оптовий ринок сільськогосподарської вартість земель оцінка землі фермерське господарство ціна землі земельна реформа торгівля землею ринок земель Державий земельний кадастр аграрні відносини Мінагрополітики Політика присяжнюк пропозиції про ринок земель державний земельний банк Державний земельний кадастр обговорення земля закон України мораторій на продаж землі проект закону ринок державний акт держкомзем договір оренди земельна ділянка Пай сертифікат на право власності на зе продаж землі. аграрії продаж землі кадастр мораторій проект Земельний кодекс земельний кадастр ринок землі
Друзі сайту

При частковому чи повному копіюванні гіперпосилання на сайт На землі обовязкове.
Карта сайту