П`ятниця, 29.03.2024, 13:41
На землі
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Ви читали проект закону про ринок земель?
Всього відповідей: 14
Форма входу
Статистика
 
Головна » 2012 » Жовтень » 3 » Не готові продавати
16:50
Не готові продавати
Як заявив  міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк, в Україні немає законодавчих основ для введення ринку сільськогосподарських земель з початку наступного року.  "Ніяких посилань для того, щоб ринок сільськогосподарських земель запрацював з 1 січня 2013 року, немає", - сказав він на брифінгу.

Міністр також уточнив, що згідно Земельного кодексу землі сільськогосподарського призначення можуть бути введені в оборот лише після прийняття закону про Земельний кадастр та закону про ринок землі (перший - утверджений Верховною Радою, другий - підготовлено до другого читання).

При цьому Присяжнюк вважає, що законопроект про ринок земель, підготовлений до другого читання не може бути прийнятий в такій редакції.

Міністр завірив, що ринок земель почне працювати тільки тоді, коли будуть створені гарантії захисту прав аграріїв на землю.

Переглядів: 1471 | Додав: nazemli | Теги: торгівля землею, продаж землі, кадастр, аграрії, закон України, земля | Рейтинг: 5.0/1
На землі © 2024
Пошук
Хмаринка
законодавство аграрний сектор крупнотоварне виробництво оптовий ринок сільськогосподарської вартість земель оцінка землі фермерське господарство ціна землі земельна реформа торгівля землею ринок земель Державий земельний кадастр аграрні відносини Мінагрополітики Політика присяжнюк пропозиції про ринок земель державний земельний банк Державний земельний кадастр обговорення земля закон України мораторій на продаж землі проект закону ринок державний акт держкомзем договір оренди земельна ділянка Пай сертифікат на право власності на зе продаж землі. аграрії продаж землі кадастр мораторій проект Земельний кодекс земельний кадастр ринок землі
Друзі сайту

При частковому чи повному копіюванні гіперпосилання на сайт На землі обовязкове.
Карта сайту